20 mai 2009

Roata morii se invarteste pac-pac-pac

Joia trecuta uitai sa va zic de o faza. Eram cu un preten in Cismigiu. Stiti cum e de obicei, caterinca, o glumita proasta, niste suc, alea-alea, nimic deosebit. Nu si daca te apuci de facut glume cand cineva bea din sticla..... Ce a patit el atunci, am patit si eu azi. Va zic cum e.

Bei din suc. Mountain Dew. Rece, direct din frigider. Prima gura de suc dintr-o sticla noua. Te simti bine, esti bucuros, in tine e un sentiment de placere. Prima gura de suc rece pe o caldura cum a fost azi, te face sa te simti din nou tanar, din nou in putere, te revigoreaza. Bei, plimbi Mountain Dewu' prin gura, iti umezesti gingiile cand la un moment dat se trezeste unu mai destept ca asfaltul peste care trec toti oamenii zilnic sa te faca sa razi. Ca sa eviti inecarea, ai de ales intre a tine sucul in gura pana cand termini de ras, sau sa il dai afara. Da' cum pula mea sa razi cu gura inchisa? Voi puteti? Asta ziceam si eu. Stiti ce marfa e sa stropesti cu Mountain Dew la 1 metru in fata ta? Parca te simti alt om, te simti un cacat care nu a putut sa tina prima gura dintr-o sticla noua, numai a ta... Un cacat mai cul, tocmai ai batut recordul la cine tine mai putin sucul in gura....

Prin acest post imi cer scuze man pentru ce ti-am facut joia trecuta. Bine ca am mai stat doar putin ca zicea lumea ( adica toti mosii care erau la ora aia) ca borasei pe acolo.


La cererea lui am sa pun si discutia de la care a pornit postul asta. Doar ca sa vedeti ce minte bolnava am si ce pot face eu cu 5 randuri pe mess+ o intamplare reala.

Cristi big bum: beam azi din suc
Cristi big bum: si ma face unu sa rad
Cristi big bum: tu stii ce marfa e sa stropesti cu mountain dew la 1 metru in fata ta?
Cristi big bum: parca te simti alt om
Cristi big bum: esti mai cul asa


Nu uitati de galerie.