20 feb. 2010

Altu' pentru vaipăr.

Azi cu 5 minute inainte sa plec de acasa m-am gandit sa imi schimb tema la telefon (lucru extrem de rar pentru mine). A fost cea mai proasta idee evah pentru ca mi s-a dat peste cap Symbianu' si asa a ramas. L-am luat frumos, am incercat sa ii fac hard reset hardware (software nu puteam pt ca nu mai boota, ramanea la ecranul alb. ) nu a mers, am incercat vreo 3 variante, inclusiv sa il pornesc in safe mode. Tot nimic. Mi-am luat la mine celalalt tembelefon si hai spre liceu... Injur telefonul de vreo 3 ori (cica asa sa faci daca nu iti merge un lucru, il injuri, si porneste. Testat pe unele chestii si functioneaza)
Pe drum il sun pe sefu' de mai sus ( adica viper, ca nu am linie directa la God. ), vorbesc cu el, ramane fix la fel cum era si inainte si ma gandeam ca o sa il bag in service, ca iar fac mănării cu garantiile ( am furat cateva, nu se stie niciodata cand iti trebuie una ). Eh, rezolvarea a fost mai simpla decat am crezut, am scos cardul de memorie si si-a revenit. Tema fiind instalata pe card, cand a bootat si nu a gasit fisierul respectiv, symbianu' a apelat la resursele default. Concluzia e ca... a mers.

Faza tare? Pe telefonul celalalt, trebuie doar sa testez VIP si imi apare numarul lui viper ;)). E, ce zici de asta man? Cum e sa te simti vedeta? :))

Te pupa tata, pasarico. Mpoa, Mpoa pe ambii obraji si Mpoa pe ghiulul de la mana stanga ( ala pe care nu il ai ), ca in Nasul. ( asta doar ca sa nu parem homaloni :)) . Cine stie, cunoaste. )