15 feb. 2010

Romania, o tara de cacat in care treaba se face cu spaga

O sa dau cu copy paste, nu mai am chef sa zic mai multe.

Daca nu am fsot coerent in exprimare, asta e, putin imi pasa, sunt trezit de la 6 si tinut in frig 4 ore.
Eu am dat cu unu Dumitru, am fost ultimii din serie si bineinteles ca am picat amandoi. Doamna cu care eram in masina a dat prima. Politistul ii zice sa faca stanga la prima intersesctie. Ea era pe banda 2, semnal pentru banda 3, o intreaba garcea de ce da semnal de acuma, mai sunt 500 de metri pana la semafor ( wtf? ), se baga pe banda 3, ia semnalul, prinde verde (si ma uit atent la asta, parca am avut o presimtire) o lasa examinatorul sa treaca jumatate de intersectie, din fata nu venea nimic, dreapta nimic, si pune frana in mijlocul intersectiei: Doamna, ati trecut pe galben. De ce credeti ca v-am oprit? Intre timp se pun in deplasare si masinile din dreapta si logic ca femeia blocase intersectia. Am trecut peste, mi-am dat seama ca e jeg si ca o sa ma pice si pe mine. Dupa 50 de metri o trage pe dreapta, trec eu, ajung la capatul lui 311, ma pune sa fac stanga, ma bag pe banda 2, in dreapta mea pe banda 1 era autobuz. Ma asigur din stanga, in dreapta nu vedeam nimic si asteptam sa plece autobuzul, sa ma misc si eu. Plecam amandoi paralel, ajung in mijlocul benzii, ma trezesc cu frana si aud de la garcea "Bai baiete, tu nu te-ai asigurat din dreapta." Ii explic ca eu eram pe banda 2, autobuzul pe banda 1, el oprea in statie, eu imi pastram banda si continuam drumul, la care politistul zice "Ba baiete, la mine nu merge asa".
Dupa episodul asta m-a f*t*t la icre, dreapta aici, stanga aici, fa mersul cu spatele, bla bla. Am lasat pietonii sa treaca, am franat din timp la treceri, nu am depasit neregulamentar, nu nimic.
Mi-a mai apasat o data pe frana, ca cica nu m-am asigurat cand am depasit, chiar daca masina din spate era la distanta de cred ca treceam se 10 ori si atunci m-am enervat pe el ca a sarit cu piciorul si pe acceleratie si i-am zis: "Ia spuneti-mi si mie domne, de ce imi apasati si pe acceleratie daca tot mi-ati pus frana? Ca am inteles ca sunteti sictirit, dar cu masina ce aveti?" A incercat el sa o scalde ca am apasat pe lateral, ca pe urma i-a sarit piciorul, ca a alunecat covorasul, rahaturi de 2 bani, dar nu i-a mers la mine. Din pacate pentru el, nu a reusit sa imi opreasca masina, motorul a ramas pornit tot timpul.
Cand am fost martor in cealalta masina, si-a sunat seful si i-a zis ca termina pe la 13:30 (ora fiind 13 si 20) si ca merge ca de obicei la locul lor si sa fie cu ketchup. Deci era clar ca nu mai avea chef omu' si mi-a placut cel mai mult ca a insistat pe "la mine nu merge cu d-astea". Mai tare a fost la sfarsit cand imi zice ca am condus extrem de agresiv si ca i-a fost frica sa mearga cu mineLOL, iar daca va uitati pe pagina anterioara, chiar eu povesteam ca uneori evit sa ma bag daca nu sunt sigur. Tare, nu?

Nu ca uneori iti vine sa iti bagi pula? Era clar ca vroia spaga.
Uite o dedicatie pentru tine: Sa-ti stea ketchupu'-n gat.

Bonus: watch?v=DOVwYhGFGFA