29 mar. 2010

Filozifie tata. Nu mai umblam cu posturi kinki

Eh, cam in fiecare duminca mie imi trec idei prin minte. Unele le pun pe blog, altele le discut cu prietenii. Azi de dimineata, stateam ca vaca in pat, pe la ora 12 jumate si ma gandesc ce vreme frumoasa a fost ieri si ce vreme urata e azi.

Pornind de la asta, ma gandeam .... Este oare posibil ca sentimentele unui om sau starea lui sufleteasca sa influenteze starea vremii? Adica chiar este posibil ca atunci cand esti trist, sa fie posomorat si afara?

Exista o teorie conform careia fiecare om are o stea si daca omori anumite persoane de pe planeta, poti face schimbari ireversibile in univers, in bine sau in rau. Atentie, am zis si in bine si in rau, gen putem evita Apocalipsa, sau chestii din astea. Daca nu ma insel este si un film bazat pe teoria asta. Ma rog, pe acelasi sistem, poate un om sa schimbe vremea?

Nu sunt meteodependent, mi se rupe daca azi ploua si maine e soare, iar poimaine incepe sa ninga. Vorba aia "Ce ne da Dumnezeu, trebuie sa primim". Bine, ca nu imi place ploaia, asta e partea a doua. :D