14 mai 2009

Bancuri

Azi va zic doar niste bancuri luate de pe net... sunt foarte obosit sunt plecat de la ora 10 de acasa si nu mai am chef de nimic. :(

Un surdomut intra într-o farmacie sa cumpere prezervative. Încearca întâi sa explice prin limbajul semnelor, dar farmacistul nu întelege. Mai gesticuleaza el mai pe întelesul tuturor, dar farmacistul tot nu întelege. Nervos, surdomutul si-o scoate, o pune pe tejghea si mai trânteste si 10 lei lânga ea. Farmacistul scoate si el 10 lei, îi pune lânga cei ai surdomutului, si-o scoate si el si colecteaza banii. Surdomutul, rosu de nervi, începe sa gesticuleze violent înjuraturi în limbajul semnelor. La care farmacistul: "Stii ce ? Daca nu stii sa pierzi, n-ar trebui sa pariezi !"

Bula vine acasa si ii spune lu tacsu:
-Ba mi-a zis aia de romana sa invat o poezie !?
-Pai si..invata cat poti din aia Catelus cu parul cret, vin cu tine la scoala,si stau la geam unde te incurci iti mai fac eu semn.
A doua zi il pune pe bula sa zicpoezia si incepe:
"Catelus cu...(se uita la tacsu,tacsu cu mana spre par)
aaaa cu parul cret,(iar se uita la tacsu,tacsu semn de cioarda)
aaa fura rata din cotet(tacsu face semnul crucii),si se jura ca nu fura
(tacsu arata cu degetul spre gura),si sa-l fut pe tata'n gura.

La vama, masina unui arab e perchezitionata in cele mai mici detalii pana cand deja exasperat,vamesul gaseste o punga cu praf alb.O desface tacticos in fata arabului, trage o limba zemoasa prin continut si ranjind
catre arab;
- Cocaina? cocaina?
- Antrax, antrax!


Imi pare rau, chiar nu am chef sa relatez ceva azi.... Va sunt dator cu partea a 3-a de la vikingi si va promit ca va zic una cu pitipoance.

Hai sa ma laud un pic: http://www.speedtest.net/result/473665463.png

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu