5 mai 2009

La plimbare cu autobuzul

Chiar dupa ce am plecat de acasa, ma gandeam eu in sufletul meu de proaspat blogăr ce naiba o sa postez dupa ce epuizez intamplarile. ( pana in 10 la numar ) Acuma imi spun linistit: are Românica ce sa imi ofere. Oameni mai nebuni ca mine gasesti la tot pasul, dar in ultimul timp, parca prea multi au sarit gardu' ilegal, vorba lu' nasu' de la imigrari. (inca mai astept actele sa stiti :D )
Am iesit pe strada, am asteptat autobuzul care in mod inexplicabil a intarziat ca niciodata. Probabil ce s-a petrecut in continuare mi-a fost dat sa scriu aici. Probabil de aceea am luat troleul si nu autobuzul cum fac de obicei. Probabil de aceea urc linistit in spate cand eu de obicei ma urc pe la mijloc, mai putin in metrou unde stiu scarile la statiile pe care le frecventez zilnic. Troleul porneste in a long journey to school ( de fapt doar 2 statii, urmand sa schimb cu metroul pana in centru). Totul parea normal, sau cel putin asa imi parea mie, un om la fel de normal. Ei bine, nu mi-a fost dat sa traiesc o calatorie normala cum credeam eu a fi. De ce? Hehe, pe la jumatatea drumului incepe un nene ( sa-i spunem Bagabondu' de dinainte de '89 care parea si beat pe deasupra ) sa vocifereze, ca generatia tanara nush ce, ca inainte nu era asa,ca atunci cand era el copil nush ce se intampla, pe scurt ne dadea el lectii de viata. Sincer sa fiu o fi avut dreptate omu', nu contest. Probabil vroia sa ne invete sa nu devenim ca el un betiv, sau poate bautura combinata cu arsita din troleu incepea sa i se urce la cap.
De obicei bag casca in ureche si nu le dau jos doar pentru a asculta bufonii cum vorbesc prostii. De data asta am dat jos casca stanga, (nenea stand in dreapta mea) sa vad daca merita sa ascult. Neah, mai interesanta era melodia pe care o ascultam.
Fail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu