23 feb. 2011

Postul 333

Eh, acuma o sa fie un post de suflet.

O sa vorbesc de cat de prost sunt si ce ma enerveaza lately, dar mai intai, o mica introducere:
In grupa de la meditatii e o tipa, Doina. Aproape mereu adormita. Micuta si blonda, dar nu asta e important. Ah, apropos de asta. Blondele nu sunt proaste. In general femeile sunt proaste mai proaste ca barbatii, dar unele resuesc sa ascunda asta. Blondele sunt la fel ca toate femeile, dar nu au auzit de sistemul "Mai bine taci si pari prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu". (Si da, unele brunete sunt si ele proaste)
Si Doina asta, mica si blonda cum e ea frecventeaza un pub din jurul liceului meu. Foarte tare frate.
La meditatii e mai tacuta si nu deranjeaza pe nimeni. In grupa de meditatii sunt 4 fete si eu. Doina sta in stanga mea, iar in dreapta, una Ana. Nimic rau. Eh, acuma o sa incep sa apelez la principiile mele de feminist convins. Adica la principiile feministe ale unui barbat. Misoginism ar spune unii. Eu nu. Problema cu Ana, este una, evidenta, fizica ( adica s-a nascut femeie ). Pe langa asta, e stupida. Punct. Pornind de la aceasta teorema elaborata de un mare clasic in viata, (cacat, nu sunt coerent deloc, bag pula in mine) avem asa:

Da fizica la admitere, in conditiile in care ea da la Medicina, unde fara chimie esti mort. Nu e o problema reala.
Si-a luat iPhone 4. Si il pune pe masa ca sa vada lumea ca are iPhone4. Neha, nu e deranjanta.
In timpul cand dicteaza profa, noi scriem. Scrie si ea. Si vorbeste ce scrie. WTF? NU avem nevoie de dublura ta! E destul ca o avem pe profa, ne avem pe noi care scriem in caiet, dar NU, pe tine NU te vrem!
Cum ziceam mai sus, are iPhone4. Si da, cum e si normal, are si aplicatia de Facebook. Siiiiiiiii, mda, sta pe FB in timpul meditatiei. Ok, acceptabil, poate si eu mai dau un SMS daca e nevoie. Pe langa FB, mai are si un joc care se joaca pe FB. Unul din cacaturile alea care incep cu un prefix si se termina in -ville. (farmville, cityville, zooville, pulaville, muie_mortii_matii_de_proasta,din_cauza_ta_sunt_femeile_tratate_cu_pula(la_figurat)_si_considerate_proasteville)
Muie. QED.

O mai stiti pe Doina? Ei bine, fata asta care sta prin pub-uri din jurul liceului meu, nu sta singura ca o trista. Aduce ajutoare! Nuuuu, nu la stat ca tristele, ci la stat in pub. Din intamplare, m-am intalnit acum o saptamana si saptamana asta cu ele. Pe una o cunosteam de dinainte, de la meditatii, pe cealalta nu. Azi a mai aparut una Oana, in fine. Acuma vine partea funneh. Pe cea pe care am cunoscut-o saptamana trecuta am avut impresia ca o cunosc. De fapt semana cu o prietena de-a unui prieten. Doar ca e varianta bruneta si mai inalta a prietenei. Daca pe Oana stiu cum o cheama desi am vazut-o azi pt prima data, pe asta bruneta.... Naiba stie. Si, credeti-ma pe cuvant, i-au rostit numele de minim 10 ori. Stiu doar ca incepe cu M. Mirela nu. Mihaela nu. Monica nu. Malina nu. Maria nu. Tind spre Mirabela, nu stiu de ce, dar sincer nu cred. In fine, deci sunt prost. QED.


LE: Pe langa factul ca nu am fost deloc coerent, am gasit numele ei: Mirabela. Deci am auzit bine. Ultimele propozitii se anuleaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu