19 feb. 2011

PPP

Azi vorbim de PPP. Cum multi dintre voi nu stiti ce inseamna PPP, vom apela la propriul DEX.

PPP = Pisde Proaste & Penale

Deci am aflat ce inseamna. Acuma... unde le gasim? Aproximativ cam peste tot, dar noi vom vorbi doar de niste categorii aparte, dar hai sa va povestesc putin de pricipiul "nimic nu se pierde, totul se transforma". L-ati invatat pe la scoala generala. Principiul se aseamana cu cel in care aflam ca "orice actiune are si o reactiune", adica daca eu te injur, ma injuri si tu si suntem chit, pe sistem stoechiometric de injuraturi.

Toata lumea stie ce e aia o gura, nu? E chestia prin care mananci, chestia prin care bagi chestii (mancare, orice obiect e destul de compact si intra in ea, etc), si prin care iti ies chestii, nu neaparat cele pe care le-ai bagat. (mancare iese doar sub forma de voma, lucrurile compacte ies la fel, iti mai ies niste dinti si sange daca te iei de unu' cu ceafa lata cat brandu' dar nu in ultimul rand... cuvinte! Da maestre, pe gura scoti vorbe.)

Am demonstrat folosindu-ne de cele doua principii ca pe gura ies cuvinte, dar pe aceleasi principii, trebuie sa intre si o chestie care sa contraactioneze asupra actiunii de a vorbi. Si noroc ca exista. Daca esti cuminte si vorbesti putin, se anti-materializeaza prin mancare. Daca nu... eh, se gaseste la un moment dat sa-ti bage cineva un pumn pe gura.

Si sa revenim la categorii:

PPPc certarete:Fugi de ele ca de soacra! Daca ele sunt asa, imagineaza-ti cum sunt parintii ei. Stim cu totii daca daca vrei sa vezi cum sunt parintii cuiva, te uiti atent la copil. Asa ca nu vrei sa ai de-a face cu categoria asta de PPP. Odata ce se pun pe cearta, poti sa aduci de la cele mai logice argumente (degeaba, ca stim cu totii ca femeile nu gandesc logic) pana la cele mai idioate propuneri ca tot ca ea iese ecuatia. Si ii mai da si cu virgula. Le gasesti destul de rar, dar exista.

PPPi care se cred importante, dar, prin definitie sunt doar Proaste&Penale: Sunt peste tot, cam toate femeile se cred importante, desi numai unele arata asta. E mare diferenta! Una este sa taci si sa pari prost, alta e sa vorbesti sa sa inlaturi orice dubiu.

PPPm de metrou. Combinatie dintre cele doua de mai sus, cea mai proasta combinatie dupa parerea mea. Recent am dat peste una. Se certa cu gagi. Si se credea importanta. Stateam si ma uitam la ei. Om destept pe langa o PPP. Nici nu o baga in seama. Ea ii aducea aminte de acum 3 ani, de cand au fost ei undeva si s-a purtat ca un porc cu ea, ca nush ce si iara nush ce si tipa pe acolo si se comporta ca o PPP certareata. Am categorisit-o si la PPPi, deoarece doar daca vrei atentie suferi de tine in metrou. Sau te certi.

PPPs sau de serviciu. Veti crede ca sunt corporatiste. Nup, nu sunt. Fac parte din categoria PPPb, adica Pisde Proaste&Penale barfitoare. Aveti la scarbici d-astea. Automat fac parte si din PPPi, pentru ca se cred importante cand barfesc. Nu se inteleg deloc cu PPPpc despre care vorbim acuma.

PPPpc=Pisde Proaste&Penale pupincuriste. Sunt acele pisde parsive care cred ca daca arunca o privire mai oachesa spre tine te dau pe spate. Te feresti de ele ca de Iele si cand ai ocazia le futi in cur, pentru ca merita. De obicei fac parte din PPPi.

Asadar, cand vedeti o PPP categorisiti-o. Dati-i cu pestele pe la bot sau, dupa preferinte, trage-i un pumn in mestecău (adica gura) ca sa invete principiile de mai sus. Punct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu