7 mai 2013

Puleyman Mirrorificul.

Azi am pulit-o pe una.

Trebuie sa va pun desenul tehnic ca altfel nu pricepeti nimic.


Legenda:
- masina albastra:o masina albastra
- masina multicolora: eu (cu masina)
- puli in loc de oglinzi.
- roz: pisde proaste iesite la promenada

1. Drum "de tara".  Trotuar langa case. Sat unde daca nu mergi pe carosabil, esti prost. Pe sosea pisde. Pisdele merge in grup, ca asa merge pisdele, care este pisde. Se sincronizeaza la ciclu si nu numai. Sunt cele mai bune prietene pana se cearta. Pisda cu coada are de fapt mot.

2. Omfg, omfg, o masina (albastra) care vine din fata! Omfg, omfg, o masina vine din departare si din spate! Poate ar trebui sa mergem pe trotuar? Mai bine ne prefacem ca ne restrangem, sa nu ne loveasca. Dar pentru ca sunt pisda cu mot, n-o sa fac asta.

3. Masina albastra ii face loc celei multicolore (mie) sa poata sa treaca. Evident ca nu e destul timp pentru depasire, asa ca schitez o frana, la fel cum a schitat pisda ca se muta din drum. Masina multicolora ii fute o pula-n cur pisdei cu mot. Pisda cu mot imi face cu mana. Ii fac si eu si ma prefac ca opresc.

Pentru cei carcotasi:

OUG nr.195/2002:
CAPITOLUL I
Art.6.
14.
drum public – orice cale de comunicaţie terestră, cu excepţia căilor ferate, special amenajată pentru traficul pietonal sau rutier, deschisă circulaţiei publice; drumurile care sunt închise circulaţiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscripţii vizibile;
23. parte carosabilă – porţiunea din platforma drumului destinată circulaţiei vehiculelor; un drum poate cuprinde mai multe părţi carosabile complet separate una de cealaltă printr-o zonă despărţitoare sau prin diferenţă de nivel;
24. participant la trafic – persoana fizică ce utilizează, la un moment dat, drumul public;
33. trotuar – spaţiul longitudinal situat în partea laterală a drumului, separat în mod vizibil de partea carosabilă prin diferenţă sau fără diferenţă de nivel, destinat circulaţiei pietonilor;

DEX:
 TROTUÁR, trotuare, s. n. Porțiune marginală special amenajată din suprafața unei străzi, mai ridicată decât partea carosabilă, rezervată circulației pietonilor. [Pr.: -tu-ar] – Din fr. trottoir.

 ȘOSEÁ, șosele, s. f. [...] Partea carosabilă a unei străzi, cuprinsă între trotuare. – Din fr. chaussée.

 CAROSÁBIL, -Ă adj. (Despre drumuri, șosele etc.) Care permite circulația vehiculelor; pe care merg vehiculele. ◊ Parte carosabilă (și s.n.) = parte a unei șosele sau a unei străzi rezervată circulației vehiculelor. [< fr. carrossable].

REZERVÁ, rezérv, vb. I. Tranz. A păstra ceva pentru cineva sau pentru ceva; a pune deoparte, a reține, a opri. (Refl.) Mă rezerv pentru banchet.Expr. A-și rezerva dreptul = a-și păstra pentru sine dreptul de a... ♦ (Mai ales la pasiv) A atribui, a destina exclusiv (sau special) unei persoane sau unui grup. ♦ A destina (exclusiv) pentru un anumit scop.Fig. A hărăzi, a meni. – Din fr. réserver. "


Este sau nu este?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu